Oblik

SunPro štitnici prilagođeni su za svaki oblik vozila- razlikuju se od modela do modela automobila. Okvir od čelične žice, na kome je postavljena zaštitna mrežica, prošiven je elastičnom trakom. U potpunosti- 99% prati linije oblika prozora.

Koja stakla pokrivaju SunPro štitnici

Izrađujemo SunPro štitnike za gepek vrata, zadnja (dečija) vrata, i fiksna stakla na karavanima, vanovima ili automobilima sa 3. vrata.

Mrežica-platno

Izrađeno je od njakvalitetnijeg nerastegljivog poliesterskog materijala crne boje koji je otporan na UV zrake i toplotu. Fabrički je premazan je usporivačima gorenja. Atestirano je po TUV i DIN normama. Platno istog proizvođača nalazi se u fabričkom zavesicama luksuznijih modela automobila koje se izvlači iz tapacirunga vrata. Izuzetno je otporno na mehanička oštećenja i sunčeve zrake.

Žabice

SunPro štitnici za sunce pričvrćeni su metalnim ili plastičnim žabicama koje se lako montiraju (a lako i demontiraju) na vrata ili same štitnike. Uz komplet štitnika dobijaju se i žabice za montažu.

Pogled ka spolja

Pogled ka sapolja minimalno je smanjen. Mrtav ugao iza vozača, okretanjem glave preko levog ramena, i dalje je vidljiv (može se videti vozilo koje nailazi). Vidljivost noću omogućava preglednost vozila pri manevrisnju parkiranja. Veliki broj korisnika ne skida SumPro štitnike ni preko zimslih meseci. Farovi vozila koji nalilaze iza Vas (staklo gepek vrata) ne mogu vas ometati u srednjem retrovizoru.

Pogled ka unutra

SunPro mrežice odaju utisak zatamnjenih stakala. Sadržaj u vozilu ne može se videti jasno ukoliko se ne priđe vozilu na jako malo rastojanje.

Spuštanje prozora

Zaštita od sunca funkcioniše i sa spuštenim staklima. Prozorska stakla se mogu nesmetano spuštati i podizati. Pri brzini vozila većoj od 50km/h ne smete u potpunosti spustiti staklo ali možete „odškrinuti“ par santimetara prozor radi ulaska svežeg vazduha.

Montaža-demontaža

SunPro štitnici se montiraju ili demontiraju za 4-6 minuta.

Zaštita od toplote

Vozila koja imaju ugrađene SunPro štitnike i stoje na direktno nasuncu, imaju manju unutrašnju temperaturu u odnosu na vozila bez SunPro štitnika.

Atest

Homologacija za SunPro štitnike, za razliku od zatamljivanja stakala folijom, nije potrebna.

Cene u EU-SRB

SunPro štitnici za sunce su 50% jeftiniju nego u zemljama EU.