Skidanje mustre sa vozila za izradu SunPro štitnika


Svako vozilo ima drugačiji oblik štitnika. Sa izradom štitnika SunPro smo počeli 01.05.2018. godine. Kolekciju skinutih modela povećavamo u letnjim mesecima oko 10ak komada mesečno. Vreme potrebno za skidanje modela varira od broja stakala i samog oblika stakla, načina kačenja štitnika itd. Ukoliko imamo model za Vaš auto cene su po cenovniku.
Za skidanje prvog modela sa jednog vozila treba:Šta ako nemamo model za Vaš automobil?1. Ukoliko ste iz Beograda, možete nam dovesti automobili u zakazano vrema, ostaviti ga da skinemo model.
2. Kontaktirati nas da ste zainteresovani za model (tog i tog automobila), mi imamo dogovor sa auto placevima koji nam ustupe automobil za izradu štitnika (vreme oko 7-10 dana da realizujemo uzimanje mustre ako nije neki izuzetno redak model automobila), a zatim Vam uz Uputstvo o montaži šaljemo poštom o našem trošku poštarine željene štitnike.
21.07.2018- U letnjem periodu  ne možemo da obećamo da možemo da stignemo da napravimo model koji nemamo a Vi nam ne obezbedite auto (konkretno kupci koji nisu iz Bg). Dajemo sve od sebe da svakom kupcu izađemo u susret, kontaktirajte nas, pokušaćemo da nađemo rešenje.